XYS Free Dust Mobile garing Penggiling (Standar)

Katrangan singkat:

Sistem kasebut bisa digunakake kanthi fleksibel ing papan sing digunakake. Kabeh sistem alat fokus ing pembersih vakum debu - sing nganggo merek Eropa sing misuwur. Sampeyan bisa nyelehake alat ing barang sing luwih resik, kayata kertas wedhi, sander lan bahan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

XYS Free Dust Mobile garing Penggiling (Standar)

Bisa uga dilengkapi grinding operasi listrik lan plabuhan mecah udara, macem-macem sander udara / listrik sing dipilih.

Produk kami nggunakake kauntungan saka nggunakake ekstraktor bledug profesional kanggo polesan, sing bisa nggawe permukaan luwih alus lan birghter. Contone, nalika ekstraktor bledug bisa digunakake, mobil kasebut ana ing lingkungan sing resik lan aman. Iki bisa ndandani awak mobil sing denting, sing bisa nggawe polesan lan nyemprot cat mobil sing rusak lan nggawe awak sing rusak dadi alus kaya anyar.

Fungsi:
1. Desain profesional, gerakan lancar sajrone operasi, luwih trep kanggo digunakake
2.Motor vakum profesional sing diimpor, unit kontrol 3. otomatis kontrol cerdas sing stabil lan awet, status kerja bisa ditampilake ing layar, lan kinerja stabil.
4. Cocog kanggo bledug Kelas L
5. Kemampuan ekstraksi sing kuat lan kurang polusi bledug
Marmer Terrazo Wet Wet Grinder Stone Fixing Gloss Polishing Grinding Machine Beton Mobile, wiyar grinding 500mm, minangka ukuran paling cilik ing antarane seri struktur gir planet. Pelat pola muter menyang arah sing beda, sing nambah kinerja.

Pambuka:

1

Sistem kasebut bisa digunakake kanthi fleksibel ing papan sing digunakake. Kabeh sistem alat fokus ing pembersih vakum debu - sing nganggo merek Eropa sing misuwur. Sampeyan bisa nyelehake alat ing barang sing luwih resik, kayata kertas wedhi, sander lan bahan liyane.

Sistem kasebut ngidini loro buruh bisa kerja bebarengan.

2

Aplikasi:

3

Utamane digunakake ing bengkel logam lan cat cet cat, tliti wulu awal.

Sertifikasi:

4

Rincian:

5

Kemasan:

7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita