Grosir Kertas Kaca Abrasif Film Hijau Grosir -L911

Katrangan singkat:

backing film, sing nyedhiyakake daya tahan luwih apik;
Kapadhetan pasir sing sithik, menehi ruang bahan limbah kanggo akumulasi tanpa nyuda kinerja;


Detail Produk

Tag Produk

Panyokong busa fleksibel adaptasi karo kontur unik lan ngakses wilayah sing angel digayuh
Abrasif aluminium oksida nawakake umur dawa lan cepet
Sistem ikatan anti banyu bisa nggunakake aplikasi sanding sing udan utawa garing
Spons digawe kanggo sanding tangan
Spons sanding serbaguna bisa digunakake ing akeh bahan permukaan
Macem-macem Kelas Abrasif
Spons iki kasedhiya ing macem-macem nilai, kalebu microfine (kelas 1200 nganti 1500), ultrafine (grade 800 nganti 1000), superfine (grade 500 nganti 600), nggoleki (320 nganti 400) lan medium (grade 120 nganti 180). Saben bahan nggunakake macem-macem ukuran mineral.

Ditrapake kanggo macem-macem wilayah kayata stainless steel, logam, kayu, perabotan, watu lan area liyane ing permukaan area casting kasar, grinding, teyeng lan grinding, polesan lan mbentuk macem-macem permukaan sing ora teratur, macem-macem bahan, pabrik mesin kanthi akeh cara. Polisi penghapusan karat duwe efisiensi polesan sing dhuwur lan umur panjang. Produk iki umume digunakake ing manufaktur mobil, mesin berat, ndandani kapal, stainless steel, paduan aluminium, hardware lan industri dekorasi.

 

Cakram Sanding Film

Chart Grit

123

Lamaran

image012
image011

Spesifikasi

Spesifikasi
Barang Sanding Disc
Nggegirisi Oksida Aluminium
Range Grit P60-P2000
Jinis Disc Round utawa Square
Ukuran kanggo ref (inci) 6 "(diameter 150mm)5 "(diameter 125mm)12 "; 8 "; 7 "; 3 "; 2 "
Nggawe serep Pancing & Loop (Velcro); PSA
Bolongan 0H; 5H; 6H; 7H; 9H; 15; 17H, lsp.
Baleni Panggunaan sing bisa dibaleni
Film Dhukungan film poliester

Mupangate Produk

backing film, sing nyedhiyakake daya tahan luwih apik;

Kapadhetan pasir sing sithik, menehi ruang bahan limbah kanggo akumulasi tanpa nyuda kinerja;

Bisa digunakake ing:
Logam kayata aluminium, baja karbon; kayu kayata kayu empuk utawa kayu ... L911 sanding disc bisa digarap sander kanggo sawetara pagawean pungkasan, kayata prep / ndandani, sanding orbital, prepping metal sadurunge dicet.

Fitur:
L911 adaptasi mineral oksida aluminium berkualitas tinggi, sing awet, lan uga bisa ngiris cepet.
Ndhukung FILM, menehi daya tahan ekstra sanding agresif tinimbang backing kertas liyane.
Pelapisan minangka konstruksi jas terbuka, amarga ana spasi ing antarane gandum abrasif, supaya ora ngalangi bledug, sing bisa nambah umur sing kasar.
L911 sanding disc gampang banget digunakake lan dipasang ing sander, blok sanding, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita