Putih Abrasive Sanding Disc-B322

Katrangan singkat:

Spesifikasi
Barang: Sanding paper disc Jeneng: XYS
Model No .: B322 Kisaran grit: P60-p1000
Jinis: Cakram bunder utawa Gulung Ukuran: 5 "6" (diameter)
Gawe serep: bolongan lan gelung / PSA : 0H, 6H, 7H, 9H, 15H, 17H
Panggunaan: warna polesan logam lan kayu: putih
Jeneng liyane: Materi: Aluminium Oksida hs kode: 6805200000
Aplikasi: Logam Kayu Aerospace Laut Otomotif


Detail Produk

Tag Produk

调整大小 image001
调整大小 image002

Spesifikasi

Barang  Cakram kertas sanding                    
Jeneng merek  XYS
Model No.   B322                         
Range grit  P60-p1000
Jinis  Disk bunder utawa Roll                    
Ukurane  5 "6" (diameter)
Nggawe serep  pancing lan daur ulang / PSA                
Bolongan  0H, 6H, 7H, 9H, 15H, 17H
Panganggone  polesan logam lan kayu            
Werna  putih

Jeneng liyane:

Materi  Oksida Aluminium      
Kode Hs  6805200000
Lamaran Logam Kayu Aerospace Laut Otomotif
1

Chart Grit:

2

Bisa digunakake ing:
Logam kayata aluminium, baja karbon; kayu kayata kayu empuk utawa kayu ... B322 sanding disc bisa digarap sander kanggo sawetara pagawean pungkasan, kayata prep / ndandani, sanding orbital, prepping metal sadurunge dicet.

Fitur:
B322 adaptasi mineral oksida aluminium berkualitas tinggi, sing awet, lan uga bisa ngiris cepet.
Panyengkuyung kertas kelas C, sing kondhang minangka kertas sing kuwat, menehi daya tahan ekstra sanding agresif tinimbang dukungan kertas liyane.
Pelapisan minangka konstruksi jas terbuka, amarga ana spasi ing antarane gandum abrasif, supaya ora ngalangi bledug, sing bisa nambah umur sing kasar.
B322 sanding disc gampang banget digunakake lan dipasang ing sander, blok sanding, lsp.

✅ SET SANDPAPAER MULTI-GRIT 60-PIECE

Set cakram pengamplasan nyedhiyakake amplas multi-grit sing dibutuhake. Sampeyan bakal entuk 60 sander orbital total alas 6 sing beda kalebu 40/60/80/120/180 / 320Grit. Nomer sing luwih dhuwur, grit sing luwih apik

✅ KONSTRUKSI KUALITAS sing Tinggi

Bantalan sanding digawe saka abrasif oksida aluminium berkualitas tinggi, awet lan anti clogging. Gandum oksida aluminium ngasilake potongan sing cepet lan lancar ing proyek sampeyan

✅ PREMIUM BALIK nganggo 8 Lubang

Mbalik saka napping nggawe aman lan panggantos cepet lan dawa umur saben disk, 8 bolongan dirancang kanggo ekstraksi debu sing efisien

✅ KOMPILIBU UNIVERSAL

Cakram sanding 5 inci (125mm) kita pas karo sander orbital universal, kayata BLACK + DOCKER, DEWALT, Bosch, Makita, PORTER-CABLE, lsp.

✅ APLIKASI Jembar

Cakram sanding merek anyar sampeyan cocog kanggo mecah lan ngrampungake nganggo logam lan non-logam, kayu, karet, kulit, plastik, watu, kaca lan bahan liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita