Lembar Pengamplasan Kertas Kertas Abrasif Basah lan Garing

Katrangan singkat:

9 '' * 11 '' Lembar Pengamplasan Ambruk Lembut lan Garing


Detail Produk

Tag Produk

9 '' * 11 '' Lembar Pengamplasan Ambruk Lembut lan Garing

Parameter:

Ukurane 9 "x 11" / 230mm * 280mm
Range Grit P80-P800
Gawe Kertu Kertas Lateks
Werna Putih / Biru
Gandum sing kasar Oksida aluminium
Wangun Kertas lembar
Aplikasi: Cat Kayu Lumahing logamWajaBaja tahan karat

Jogan Kayu

Bahan plastik

Gelas

Lacquers

Karakteristik: Kertu lateks impor berkualitas tinggi Keluwesan, lempitan sing apik lan resistensi bursting. Permukaan lapisan minangka perawatan khusus- anti-bakiak, njamin kinerja penghapusan sing luwih dhuwur.Resin Kekuwatan Tinggi, nawakake kombinasi biji-bijian lan kertas dhasar sing luwih kuwat.Nggunakake wektu luwih suwe

Bisa digunakake ing:
Logam kayata aluminium, baja karbon; utamane kanggo kayu kayata kayu empuk utawa kayu ... B322 sanding sheet bisa digarap sander kanggo sawetara pagawean pungkasan, kayata prep / ndandani, sanding orbital, prepping metal sadurunge dicet.

Fitur:
Kertas sanding putih B322 adaptasi mineral oksida aluminium berkualitas tinggi, sing awet, uga bisa ngiris cepet.
Panyengkuyung kertas kelas C, sing kondhang minangka kertas sing kuwat, menehi daya tahan ekstra sanding agresif tinimbang dukungan kertas liyane.
Pelapisan minangka konstruksi jas semi-terbuka, amarga ana spasi ing antarane biji-bijian abrasif, ngindhari alangan bledug, sing bisa nambah umur abrasif.
Lembar sanding B322 gampang banget digunakake lan dipasang ing sander, blok sanding, lsp.

Aplikasi:

1. kertas sanding putih kasedhiya kanggo logam sing ora gampang ngiling Mangkene, tliti waja tahan karat, paduan aluminium keras, kertas sanding putih yaiku pilihan sing luwih apik. Amarga alasan rega, sawetara pelanggan pilih alumina kanggo logam sing gampang digiling, jarene wesi, aluminium paduan

2. kertas sanding putih, cocok kanggo sabuk abrasif sempit kanggo proses baja. Iki minangka pilihan sing apik kanggo rambut rambut stainless steel, ing hairline jelas lan konsistensi apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita