Blok Pasir Spon Basah lan Garing Kanggo Polishing

Katrangan singkat:

Abrasive bisa digunakake kanggo ndandani mobil, ngolah kayu utawa panel.
Biji-bijian Aluminium kanggo menehi efek sanding cepet.
Struktur lapisan sing mbukak, tambahake daya tahan uga nyegah clogging.
Cocog banget kanggo pengamplasan sudhut tangan, bagean plastik utawa mebel sing mlengkung.


Detail Produk

Tag Produk

XYS Sponge Sanding Sandpaper

Blok spong grIndIng, uga dikenal minangka sandblock spons, blockshIng grlndIng block, resln grlndIng block, abraslve grIndIng block, plastlc grindIng block, lsp, ls adhedhasar spons, lan ls ditutupi wlth abraslve sandon spons, klnd of pollshInglal polls

lt paling bisa digunakake kanggo tlatah tlutah, lan banyu canabsorb lan banyu supaya tlme dawa. Kasedhiya kertas banyu wedhi. Blok grIndIng diblokir bisa digawe wujud lan spekflasklon.

Softback Sanding Sponge wedhi angel banget kanggo mobil, truk lan van kayata ing bukaan lampu, gagang lawang, gerbang lawang lan lokasi liyane. Panyengkuyung busa sing alus lan fleksibel cocog karo profil utawa bentuk ing kendaraan. Spons iki ditutupi abrasif oksida aluminium tahan lama.
Nggawe Sanding sing Gampang
Yen sampeyan kudu wedhi ing lokasi sing angel dituju, utawa kudu nggawe seragam profil unik, pilih Sponge Softback Sanding kanggo kemampuan sampeyan kanggo cocog karo bentuk apa wae utawa tekan titik sing angel. Panyengkuyung busa alus luwih fleksibel tinimbang kertas kertas sing didhukung kertas biasa. Kanggo ngakses lokasi sing sempit, backing foam digawe luwih tipis dibandhingake karo spons spons liyane. Gunakake spons iki kanggo aplikasi sanding tangan sing mbutuhake luwih tliti lan detail tinimbang sing bisa dipikolehi kanthi metode sanding mesin.

调整大小 1
调整大小 2

Kauntungan:

Abrasive bisa digunakake kanggo ndandani mobil, ngolah kayu utawa panel.

Biji-bijian Aluminium kanggo menehi efek sanding cepet.

Struktur lapisan sing mbukak, tambahake daya tahan uga nyegah clogging.

Cocog banget kanggo pengamplasan sudhut tangan, bagean plastik utawa mebel sing mlengkung.

Spesifikasi:

Bahan abrasive: Aluminium Oksida

Bahan dasar: kertas noda tetep karo spons

Perekat: Resin fenolik

Range Grit: P180-P800

Ukuran: disesuaikan

Aplikasi:

调整大小 3

Bolu alus banget lan fleksibel, cocog kanggo ndandani permukaan sing profil lan rincian sing angel lan angel digayuh kanthi tangan. Iki migunani banget ing industri otomotif lan cabang perbaikan mobil. Basis umpluk ditrapake kanthi merata, sing nyuda resiko saka sanding liwat permukaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita