Sanding Disc Bolongan Kertas Sanding Emas kanggo Polishing Car and Metal -A720T

Katrangan singkat:

Spesifikasi
Barang: Sanding kertas disc Jeneng merek.XYS
Model No .: A720T Kisaran grit: P60-p800
Jinis: Cakram bunder utawa Gulung Ukuran: 5 "6" (diameter)
Gawe serep: bolongan lan gelung / PSA : 0H, 6H, 7H, 9H, 15H, 17H
Panggunaan: warna polesan logam lan kayu: kuning
Jeneng liyane: Materi: Aluminium Oksida hs kode: 6805200000
Aplikasi: Logam Kayu Aerospace Laut Otomotif


Detail Produk

Tag Produk

1
2

Spesifikasi

Barang  Cakram kertas sanding                    
Jeneng merek  XYS
Model No.  A720T                        
Range grit P60-p800
Jinis Disk bunder utawa Roll                    
Ukurane  5 "6" (diameter)
Nggawe serep  pancing lan daur ulang / PSA                
Bolongan  0H, 6H, 7H, 9H, 15H, 17H
Panganggone  polesan logam lan kayu            
warna kuning
Materi  Oksida Aluminium      
kode hs  6805200000
Lamaran Logam Kayu Aerospace Laut Otomotif
图片3

Chart Grit:

图片4

Disc Hook lan loop adhedhasar sandpaper gedhe bali, banjur liwat mesin stamping kanthi macem-macem jinis stamping.

Spesifikasi produk umum yaiku: Bunder / Rectangle / Triangle, uga bisa digawe kanthi bentuk bolongan.

Disk kait lan daur ulang dibandhingake karo disk pasir perekat: panggantos sing luwih gampang; efisiensi mecah luwih apik; bisa direndhem ing mecah banyu, tingkat luwih saka perbaikan resistensi abrasi.

Emas minangka produk tahan lama sing cocog banget kanggo didampingi kanthi kacepetan dhuwur. Emas minangka bahan sanding kabeh-babak sing bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan. Kanggo nggayuh asil sanding sing optimal, ikatan grit semi-terbuka lan lapisan stearate khusus dirancang kanggo nyegah clogging lan pil.

Cocog kanggo: Pabrik Otomotif Pemrosesan Kayu Otomotif Manufaktur Kendaraan Industri Laut

Bisa digunakake ing:
Logam kayata aluminium, baja karbon; kayu kayata kayu empuk utawa kayu ... A720T sanding disc bisa digarap sander kanggo sawetara pagawean pungkasan, kayata prep / ndandani, sanding orbital, prepping metal sadurunge dicet.

Fitur:
A720T adaptasi mineral oksida aluminium berkualitas tinggi, sing awet, lan uga bisa ngiris cepet.
Panyengkuyung kertas kelas C, sing kondhang minangka kertas sing kuwat, menehi daya tahan ekstra sanding agresif tinimbang dukungan kertas liyane.
Pelapisan minangka konstruksi jas terbuka, amarga ana spasi ing antarane gandum abrasif, supaya ora ngalangi bledug, sing bisa nambah umur sing kasar.
Disc sanding A720T gampang banget digunakake lan dipasang ing sander, blok sanding, lsp. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita