Senyawa Polesan

  • Best Selling Multifunction Fast Wax Car Polishing-XYS-A2

    Jual Polisi Lilin Cepet Multifungsi Paling laris-XYS-A2

    Senyawa Gosok XYS-A2
    XYS-A2 Fast Wax minangka produk sing konsentrasi lilin kasar lan lilin pangilon. Cepet lan efektif bisa ngilangi tandha amplas sing isih ana ing sandhuwur kertas pasir P1500-P2000 lan entuk efek pangilon. Formulasi kaya emulsi kanthi konsentrasi dhuwur lan dhuwur yaiku "polesan siji langkah", efisiensi dhuwur, kecepatan dhuwur, lan gloss dhuwur.
  • CHEAP HEAVY CUT POLISHING COMPOUND FOR CAR FAST POLISH-XYS-CY0815

    CATETAN PESAN POLUSI LANGSUNG MESIN CEPAT-CEPAT-KOTA-XYS-CY0815

    Produk iki minangka agen abrasif cat profesional sing digunakake ing mesin polishing kanthi kecepatan puteran 1400-2000 rpm. Kanthi efektif bisa mbusak tandha pasir saka gelas P1000-P1200 lan goresan serius liyane lan lapisan oksida parah. Yen nggunakake XYS CY-0187 Wax Polishing Halus, efek kasebut luwih apik!
  • Car Care Polishing Compound free samples-XYS-CY0816

    Sampel gratis kompilasi perawatan mobil - XYS-CY0816

    Produk iki minangka agen abrasif cat profesional sing digunakake ing mesin polishing kanthi kecepatan puteran 1400-2000 rpm. Bisa ngilangi tandha pasir P1200 lan amplas kanthi efektif. Yen nggunakake agen perawatan pangilon XYS CY-0818, efeke luwih apik!
  • Metal Polishing Compound for Buffing Wheels-XYS-CY0817

    Senyawa Polesan Logam kanggo Rod Buffing-XYS-CY0817

    Iki minangka poles cat otomotif profesional sing digunakake ing mesin polesan kanthi kecepatan 1000-2000 rpm. Kanthi efektif bisa mbusak tandha pasir P1500 lan amplas alus, uga mbusak goresan, cacat, lan lapisan oksida liyane!
  • XYS Professional mechanical polishing agent-CY0818

    XYS Agen polesan mekanik profesional-CY0818

    Produk iki minangka agen pengrajin otomotif profesional sing digunakake ing mesin polesan kanthi kecepatan puteran 1200-2000 rpm. Cepet lan efektif bisa ngilangi kabeh jinis tandha ring polishing cat mobil, kanggo entuk efek kaca kanthi gloss sing apik banget!