Xieyanshi Abrasives Bekerjasama karo Comac!

01

Sugeng kerjasama iki. Sawise negosiasi lan inspeksi suwene, Shanghai Xieyanshi Abrasives pungkasane ngliwati COMAC'Slogo-02(Commercial Aircraft Corporation of China Ltd) mriksa lan verifikasi kanthi ketat, dadi salah sawijining pemasok sing bisa dipercaya. Pracaya XIEYANSHI bakal duwe kerja sama sing luwih jero ing abrasives-A720T, B322, L911 lsp.

Chen, presiden Xieyanshi abrasives, mung mlebu kontrak karo COMAC ing CIIE (tHE 3RD China International Expo Expo)

 

555

(Pak Chen, lungguh ing sandhinge wanita kanthi warna jambon.)

Commercial Aircraft Corporation of China, Ltd. (COMAC) dadi kendaraan utama kanggo ngetrapake program pesawat penumpang gedhe ing China. Iki uga diwajibake karo rencana umum babagan nggawe liner trunk lan program jet regional lan nyadari industriisasi pesawat sipil ing China. COMAC melu riset, pabrik produksi lan penerbangan pesawat sipil lan produk sing ana gandhengane, uga pemasaran, servis, penyewaan lan operasi pesawat sipil.

03

Shanghai xieyanshi Abraisves Co Ltd (XYS) minangka produsen abrasive profesional, produk akeh digunakake ing Otomotif, Pesawat, Kayu ... kualitas lan layanan mesthi dadi prioritas.

14

Sugeng takon utawa takon conto saka sampeyan. Pls aran bebas hubungi kita yen pengin ngerti babagan produk kita.


Wektu kiriman: Nov-09-2020