Pentinge Langkah Sanding Ing Kayu

Cara mecah kalebu mecah garing, mecah banyu, mecah minyak, mecah lilin lan polesan pasta gigi. Grinding garing bisa dipérang dadi grinding kasar, grinding datar lan grinding alus. Grinding kasar umume digunakake kanggo mbusak wol kayu, bekas, tandha lem lan tandha potlot saka kothong kayu sadurunge perawatan Bai, dene grinding rata biasane digunakake kanggo nggiling pesawat gedhe kanthi kain wedhi lan amplas sing dibungkus nganggo blok kayu cilik utawa karet keras, mula yen efek leveling luwih apik, mecah nggoleki umume digunakake kanggo dempul, cat panyegelan, pencocokan warna lan ngisi warna sawise saben perawatan menengah, mecah pasir kudu ati-ati. Pabrik banyu yaiku nggunakake kertas pasir sing dicelupake ing banyu (utawa banyu sabun) mecah. Mecah banyu bisa nyuda tandha nyandhang, nambah Gamelan lapisan, lan ngirit tenaga kerja lan amplas.

Langkah-langkah pangandikan ing ngisor iki kalebu telung peran penting:

No 1: Burrs penghapusan, rereget berminyak ing permukaan landasan

No 2: Kanggo lumahing dempul sing dipotong, lumahing umume atos lan kudu didasat supaya diwenehi permukaan sing luwih alus, saengga sanding bisa nyuda kasarasan permukaan benda kerja;

No 3: Nambah adhesi lapisan. Sadurunge nyemprot film cat anyar, umume kudu polesan film cat lawas sawise garing banget. Amarga lapisan ora apik adhesi ing permukaan sing alus banget, adhesi mekanik lapisan bisa ditambah sawise polesan.

1

Kita kudu milih grit sing bener adhedhasar langkah-langkah sanding sing beda uga syarat sanding. Umume, kita bisa ngetutake pandhuan ing ngisor iki:

Awak Putih Kayu Solid: 180 # Grit ----- 240 # Kertas sanding grit

Lapisan primer lapisan kayu lapis utawa ngisor: 220 # Grit ----- 240 # Kertas sanding grit

Langkah kapindho kanggo primer: 320 # Grit ----- 400 # Kertas pengamplasan grit

Permukaan ing ndhuwur utawa cat rampung: 600 # Grit ----- 800 # Kertas pengamplasan grit

Polishing cat rampung: 1500 # Grit ----- 2000 # Kertas pengamplasan grit

2
3

Wektu kiriman: Okt-10-2020