Warta

  • Xieyanshi Abrasives Cooperated With Comac!

    Xieyanshi Abrasives Bekerjasama karo Comac!

    Sugeng kerjasama iki. Sawise negosiasi lan inspeksi suwene, Shanghai Xieyanshi Abrasives pungkasane ngliwati COMAC (Komersial Pesawat Udara China Ltd) kanthi ketat mriksa lan verifikasi, dadi salah sawijining ...
    Waca liyane
  • The Importance Of Sanding Steps In Woodworking

    Pentinge Langkah Sanding Ing Kayu

    Cara mecah kalebu mecah garing, mecah banyu, mecah minyak, mecah lilin lan polesan pasta gigi. Grinding garing bisa dipérang dadi grinding kasar, grinding datar lan grinding alus. Mecah kasar umume digunakake kanggo mbusak wol kayu, bekas, tandha lem lan ...
    Waca liyane
  • Steps To Install The Convenient Tool Shelf Of Xys Dust Free Mobile Dry Grinder

    Langkah-langkah Kanggo Instal Beting Alat sing Trep Gosip Ponsel Gratis Debu Xys

    Langkah 1 Rincian bagean Spare: (Rada beda kanggo macem-macem opsi) Langkah 2 ...
    Waca liyane
  • Apa klasifikasi abrasive utama?

    Abrasive Abrasives minangka jeneng umum abrasive lan abrasive, kalebu produk abrasive lan produk Bai Abrasives. Abrasive Abrasive dikenal minangka untu industri. Ing mecah, alat abrasive utawa abrasive umume digunakake minangka alat grinding kanggo bagean-bagean mesin supaya bisa ...
    Waca liyane