FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?

Ya, kita bisa nyedhiyani, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar sawetara conto biaya utawa mail mail.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

Setoran 30% TT, lan 70% sadurunge dikirim.

Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Gumantung saka qty. Nanging biasane, butuh udakara 7-15 dina kerja sawise nampa setoran.

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang kanggo amplas?

kita pabrik, kita nggawe saka bahan baku nganti mungkasi produk, kabeh kedadeyan ing pabrik dhewe.

Apa sampeyan duwe jumlah order minimal kanggo amplas?

Kita ora duwe MOQ kanggo amplas, mung yen jumlah order ing ngisor $ 3000, panuku kudu dikenani biaya tambahan bea cukai. Nanging kanggo pesenan khusus, kayata kothak khusus utawa produk OEM, MOQ beda adhedhasar macem-macem produk.

Pengin kerja sama kita?