Piala Gun Lukisan Sekali Pakai

Katrangan singkat:

Piala Gun Lukisan Sekali Pakai (Sistem Preparasi Cat)


Detail Produk

Tag Produk

Piala Gun Lukisan Sekali Pakai

(Sistem Preparasi Cat)

image001
image003

Rincian Kemasan

image005

Jeneng Produk

Piala Gun Lukisan Sekali Pakai

Materi

PP / LDPE

Barang

Tutup / Liner / cangkir keras / plug segel

Saring

125mik lan 200mik

Adaptor

Dipisahake kanthi kapisah

Werna

transparan

Kapasitas

300ml / 600ml

Pangiriman

image007
image009

Kauntungan:

  1. Preparation: ora perlu nggunakake saringan, ngukur cangkir kanggo nyampur utawa nyaring. Garis skala ing cangkir hard; tutup digawe nganggo nilon, saengga lukisan adhedhasar banyu utawa pelarut bisa digunakake. Ngirit wektu lan sampah lukisan.
  2. Reresik: mung adaptor lan bedhil sing resik. Ngirit jumlah pelarut lan wektu resik utawa pangopènan.
  3. Aplikasi menyang bedhil beda, amarga alat sambungan kasebut adaptor.
  4. Kurang sampah lukisan.

Gunakake instruksi:

  1. Liner set yaiku cangkir sing bisa digunakake, minangka bagean saka PPS, saengga nyampur, nyaring lan nggambarake sparing
  2. Set liner kalebu tuwung empuk 600ml, tutup lan colokan segel.
  3. Wenehake cangkir alus menyang cangkir keras, mung nyampur lukisan ing cangkir alus, lan tutup tutup sing ora ana ing panggonane, ngunci kerah kanggo ngrampungake sistem PPS.
  4. Siapke adaptor menyang bedhil, lan pasang menyang PPS.
  5. Sambungake bedhil karo sistem PPS.
  6. Siap nyemprot.
  7. Sawise digunakake, lebokake segel plug menyang cangkir, lan simpen nganti digunakake mbesuk. Utawa buwang tutup sing bisa digunakake lan cangkir alus kanthi cara sing disetujoni.
image011
image013

Avanti ™ Genggam Paint & Stain Sprainer Avanti ™ gampang digunakake gampang digunakake lan gampang diresiki kanggo proyek rumah tangga sing gedhe. Pemicu tekanan variabel menehi kontrol utama kanggo wulu lan campuran. HVLP nyuda sampah cat kanggo ngirit biaya luwih akeh. Tutup wilayah kanthi cepet kanthi overpray minimal lan dripping minimal.

1. nozel maju HVLP ngirim volume dhuwur, overspray minimalis kanggo finish permukaan sing dhuwur
2.1-1 / 2 cangkir kuartal nutupi pager 40 kaki
3. Cepet-medhot sambungan misahake sprayer saka motor kanggo ngresiki kanthi cepet lan aman
4.Motor performa dhuwur mung mlaku nalika pemicu diaktifake supaya kurang rame lan umure luwih dawa
5. Kabeh bagean sing ngubungi cat duwe permukaan sing alus kanggo ngresiki cepet banget
6. Pemicu loro driji kanggo operasi sing luwih gampang lan kurang kesel sajrone wektu sing suwe
7. Pemicu aliran sing beda-beda nyedhiyakake kontrol sing tepat babagan output materi

 

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk