Hubungi Kita

Shanghai Xieyanshi Abrasives Co., Ltd.

Alamat

No 298, Maosheng Road, Dongjing Town, Songjiang District, Shanghai, China.

Telpon

+ 86-21-57671870

WA: +8618652145928

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita