Babagan Kita

1

Shanghai Xieyanshi Abrasives Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing melu produksi, pamrosesan lan penjualan produk abrasif. Kita ngenalake peralatan canggih internasional, sing bisa ngasilake macem-macem spesifikasi velcro sing didukung (kait lan gelung), cakram pengendara PSA (adhensif) lan produk abrasif liyane miturut kebutuhan pelanggan. Produk kita akeh digunakake ing manufaktur mobil, ndandani mobil lan ndandani, nggawe kapal, pabrik prabotan, produk elektronik, klambi lan industri liyane.

Sajrone taun kepungkur, departemen R&D nggawe pangembangan berturut-turut ing produk lan peralatan sing diupgrade, lan nglumpukake akeh pengalaman sing larang. Produk wis ditampa dening para pelanggan. Merek dhewe "YS" 、 "XYS" 、 "YUQING" ora mung ditampa kanthi apik ing pasar domestik, nanging uga ditampa ing pirang-pirang negara lan wilayah liyane ing saindenging jagad.

34422a45
33

Dadi profesional, kreatif lan ngupayakake kaunggulan! Kepuasan pelanggan minangka tujuane abadi! Tim profesional bakal ngetrapake semangat pelanggan luwih dhisik, lan mesthi siyap nyedhiyakake dhukungan profesional, layanan, lan dhukungan teknis.

- —Riwayat Perusahaan— -

2008: Diadegake

2011: Pindhah menyang pabrik anyar

2014: didegaké Free Dust Mobile garing Grinder

2016: miwiti bisnis internasional Investasi pabrik anyar, ngembangake lan nggawe pabrik abrasive.

2018: Sertifikasi CE sing liwati

2019: Produk Anyar sing Dikembangake: Sander

- — Budaya Perusahaan— -

Dadi Profesional, kreatif lan ngupayakake keunggulan!

Kepuasan pelanggan minangka tujuane!

Tim profesional kita bakal tetep semangat para pelanggan luwih dhisik lan bakal siyap nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan profesional, perhatian lan dhukungan teknis.

- —Kekuatan R & D— -

XYS ngenalake peralatan canggih internasional lan nggawe tim riset lan pangembangan, yaiku dhokter, master lan akeh ahli senior asing ing industri iki.

2
1

- —Kurmatan Perusahaan— -

11

- —Tampilan perusahaan / Pabrik— -

1
2
3
4
5
6
7
8
9

- - Mitra Kooperatif— -

1

- —Gegayuhan / Pameran— -

调整大小 1
调整大小 2
调整大小 3
调整大小 4