Lembar Klasik Kothak kanggo Orbital Sander-A720T Random

Katrangan singkat:

Mupangate Produk
Pulp (kertas) noda kualitas tinggi, sing nyedhiyakake daya tahan luwih apik;
Kapadhetan pasir sing sithik, menehi ruang bahan limbah kanggo akumulasi tanpa nyuda kinerja;


Detail Produk

Tag Produk

3
4
5
6
Spesifikasi
Barang Lembar Sanding Emas A720T
Nggegirisi Oksida Aluminium
Range Grit P60-P800
Jinis Disc Round utawa Square
Ukuran kanggo ref (inci)

45mm * 150mm

70mm * 115mm

70mm * 125mm

70mm * 198mm

70mm * 420mm

80mm * 200mm

80mm * 400mm

95mm * 178mm

110mm * 220mm

115mm * 225mm

Nggawe serep Pancing & Loop (Velcro); PSA
Bolongan 0H; 2H; 10H; 11H; 13H; 8H; 22H; 14H; 16H; 17H, lsp. 1 Baris; 2 Baris; 3 Baris lsp
Baleni Panggunaan sing bisa dibaleni
Kertas Pulp noda (kertas) gawe serep

 

Aplikasi:

1

Keuntungan Produk:

调整大小 image014

Pulp (kertas) noda kualitas tinggi, sing nyedhiyakake daya tahan luwih apik;

Kapadhetan pasir sing sithik, menehi ruang bahan limbah kanggo akumulasi tanpa nyuda kinerja;

Bisa digunakake ing:
Logam kayata aluminium, baja karbon; kayu kayata kayu alus utawa kayu ... A720T Square Sanding Sheets bisa digarap sander kanggo sawetara pagawean pungkasan, kayata prep / ndandani, sanding orbit, prepping metal sadurunge dicet.

Fitur:
1.A720T adaptasi mineral oksida aluminium berkualitas tinggi, sing awet, lan uga bisa ngiris cepet.
Panyengkuyung kertas kelas 2.C, sing kondhang minangka kertas sing kuwat, menehi daya tahan ekstra sanding agresif tinimbang dukungan kertas liyane.
3. Coating yaiku pambangunan jas terbuka, amarga ana spasi ing antarane biji-bijian abrasif, ngindhari alangan bledug, sing bisa nambah umur sing kasar.
4. Lembar Sanding Square A720T gampang banget digunakake lan dipasang ing sander, blok sanding, lsp.

Beda karo amplas biasa sing gampang kerut lan nyuwek, film Elastis Sanding sing fleksibel lan fleksibel dirancang kanggo ngetutake kontur proyek kanthi apik, lan ngidini sampeyan mlebu ing ruang sing sadurunge ora bisa ditindakake, nyebabake luwih apik kurang wektu. Nggunakake proses pabrikan sing maju, biji-bijian abrasif ditrapake karo dhukungan elastis kanthi muatan elektrostatik, nyedhiyakake permukaan sanding sing seragam lan umur luwih dawa tinimbang dibandhingake karo khas pasir sing ora rata, ora konsisten lan diikat karo lem. Ditambah maneh, Lembar Film Elastis bisa digunakake kanggo aplikasi sing garing utawa udan kanggo fleksibilitas maksimal. Nalika proyek sampeyan mbutuhake asil unggul, Film Elastis Sanding minangka alat sing pas kanggo proyek kasebut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita