Babagan Kita

Shanghai Xieyanshi Abrasives Co., Ltd.

Shanghai Xieyanshi Abrasives Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing melu produksi, pamrosesan lan penjualan produk abrasif. Kita ngenalake peralatan canggih internasional, sing bisa ngasilake macem-macem spesifikasi velcro sing didukung (kait lan gelung), cakram pengendara PSA (adhensif) lan produk abrasif liyane miturut kebutuhan pelanggan. Produk kita akeh digunakake ing manufaktur mobil, ndandani mobil lan ndandani, nggawe kapal, pabrik prabotan, produk elektronik, klambi lan industri liyane.

Produk

Napa PILIH KAMI

Wiwit didegake, pabrik kita wis ngembangake produk kelas pertama kanthi ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kita wis entuk reputasi apik ing industri lan valuabletrusty ing antarane pelanggan anyar lan lawas ...

Warta